webshop,

Zeci de modele de tapet te așteaptă

modele de tapet

Vrei să schimbi stilul camerei dar nu ai fonduri suficiente pentru o reamenajare completă? Te-ai săturat de culorile monotone oferite de zugrăveală? Alege din zecile de modele de tapet din magazinele Diego și vei putea realiza cu bani puțini un stil excepțional.

În magazinele Diego poți alege dintr-o gamă largă de tapete, de la cele mai simple, pe bază de hârtie, până la cele lavabile, realizate din vinil. Toate tipurile de tapet sunt disponibile în mai multe modele, ca tu să poți alege varianta care se potrivește cel mai bine proiectului de amenajare.

Cele mai multe modele de tapet se pot combina între ele, fiind de aceeași lățime fiecare. De obicei o rolă are lungime standard  în metri, dar pentru cantități mai mari se pot comanda în lungimi preferabile.

Toate modele de tapet disponibile în magazinele Diego se lipesc cu adezivi speciali. Acest adeziv este disponibil în magazin și este renumit pentru calitatea lui. Lipiciul are o consistență potrivită, nu va picura pe podea în timpul lipirii.

Author Since: Dec 11, 2018

Related Post