webshop

Fără alergie cu cercelul pentru bebeluș de la Studex

cercei pentru bebelusi

Când fiica ta se naște, este o mare dilemă ce fel de cercei să pui în urechea ei. Să fie din argint sau din aur? Nu știi în momentul acela dacă este alergică la argint sau la aur, așa că este o întrebare mare.

Deși la foarte multe familii, mama are un cercel pregătit din timp pentru fiica sa, dar sunt și familii care cumpără cerceii abia când fetița s-a născut, și atunci se confruntă cu această întrebare. La noi poți găsi cercei medicinali pentru bebeluș, și modele frumoase pentru fiica ta.

Vei găsi cercel cu formă de stea și de fluture. Acești cercesipentru bebeluși poți găsi în toate culorile dorite. Dacă ne vizitezi pe webshopul nostru: studex.ro vei găsi cercei cu model de prințesă, de unicorn sau de urs. Ne asigurăm că poți găsi cercelul perfect pentru fetița ta, și nu trebuie să ai emoții de alergie sau așa ceva.

Cu un cercel pentru bebeluș de la Studex garantăm că copilul tău nu o să aibă nici o reacție alergică și o să îi placă foarte mult și când o să fie mai mare. Bebelușul tău poate purta cercelul de la Studex chiar din primul moment!

Author Since: Dec 11, 2018

Related Post