Cota Manager

Cota de Lapte pe intelesul tuturor

Cerinte de sistem

Pentru a rula aplicatia Cota Manager pe un sistem, fie ca e vorba de un laptop sau de un computer desktop pc, acesta trebuie sa indeplineasca urmatoarele cerinte minime hardware si software:

  • Windows 98, ME, NT, 2000 sau XP – recomandat Win XP;
  • .NET Framework 2.0 instalat pe sistem;
  • Procesor PIII, 500 Mhz, sau mai bun;
  • 128 MB RAM memorie

Instalarea aplicatiei este un de nivel mediu. Se poate face de orice persoana cu cunostinte medii pc. Echipa noastra va sta permanent la dispozitie, fie pentru deplasarea la sediul d-voastra pentru instalarea rapida si sigura a aplicatiei, fie pentru sfaturi si consultari informatice suplimentare.


!!! NOU !!!
Aveti posibilitatea de a importa datele legate de producatori si cota alocata acestora in programul Cota Manager. Nu aveti nevoie decat de un fisier .txt sau .xls cu toti producatorii si cota acestora. 
Se pot importa din fisiere .txt sau .xls toate datele importante: judete, localitati, sortimente lactate, centre de colectare, producatori, cota acestora, colectari de la producatori (colectari pe toate lunile din acest an de cota, incepand din aprilie si pana in prezent). Importul datelor se face automat, d-voastra putand incepe imediat sa folositi aplicatia ! 
Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati im

animale