Cota Manager

Cota de Lapte pe intelesul tuturor

Cota Manager

Cota Manager – Sistem informatic complet de gestiune a cotei de lapte pentru producatori

Aplicatia Cota Manager doreste sa vina in ajutorul firmelor procesatoare de lapte din Romania, realizand toate cerintele impuse de Uniunea Europeana pentru sistemul cotei de lapte. Astfel, aplicatia gestioneaza producatorii de lapte in cadrul cotei de lapte cu posibilitatea de generare a tuturor rapoartelor cerute de DACL, precum si o serie de rapoarte pentru gestiunea interna a firmelor.

cota

Cota Manager a fost dezvoltata de echipa noastra (SC zIT SRL) in colaborare permanenta cu o Fabrica de Prelucrare a Laptelui din Salaj (SC Calion Prod SRL). Asadar toate cerintele impuse de un sistem complet de gestiune a cotei de lapte au fost clar identificate si transpuse in program. De asemenea testarea aplicatiei s-a facut cu date concrete, reale, cu peste 500 de producatori si peste 700 de colectari inregistrate pe luna.

Programul Cota Manager va ofera posibilitatea gestionarii eficiente a producatorilor, fie ei persoane fizice sau juridice, a colectarilor si a centrelor de colectare, exact asa cum este cerut de Uniunea Europeana si de legislatia nationala in vigoare.

Aplicatia este si va fi mereu actualizata si modificata astfel incat sa corespunda permanent cu cerintele curente DACL si APIA.

Aveti posibilitatea de a importa datele legate de producatori si cota acestora in programul Cota Manager. Nu aveti nevoie decat de un fisier .txt sau .xls cu toti producatorii si cota acestora. 
Pentru detalii va rugam sa ne contactati imediat.